Ejuice & Vape

Elcigg vätska gör det roligt att sluta röka

När man vill sluta röka och väljer att byta till elcigg som metod för detta kommer det att gå mycket enklare, även om du har försökt att sluta många gånger förut och misslyckats kan detta vara din chans att sluta röka för gott. Det är nämligen många som lyckas med hjälp av elcigg och hemligheten till detta är vätskan som man har i elciggen som heter e-liquid, denna kommer att se till att du fortfarande får i dig det nikotin som du är beroende av och tack vare det blir det lättare att sluta. 

Det är nämligen inte nikotinet i sig som är farligt utan det är alla de gifter som finns i tobak, och detta väljer du att säga adjö till när du byter till elcigg. Det är någonting som alla rökare bör göra, det är ekonomiskt, mycket mer hälsosamt och dessutom ett väldigt lätt sätt för dig att fimpa.

Många olika smaker​

En fantastisk fördel med elcigg vätska är att du kan köpa den i många olika smaker, för dig som älskar den klassiska tobakssmaken finns denna givetvis tillgänglig utan att du för den sakens skull kommer att få i dig giftiga ämnen från tobak. Det finns även många andra smaker tillgängliga, som exempelvis ananas och vattenmelon och även limejuice. För dig som vill ha mer intressanta smaker finns det som exempel tiramisu, cola och bubbelgum. Det gör det extra roligt att sluta röka och även så att det går lättare.

 Det faktum att du själv kan kontrollera vilken nivå av nikotin som det finns i din elcigg-vätska gör det ännu bättre. Det gör att du långsamt kan dra ned på nivån och på så sätt bli helt nikotinfri så småningom, detta är anledningen till att många av de som har misslyckats med att sluta med vanliga cigaretter lyckas med hjälp av elcigg.